Raktárkészleten tartunk különböző szövött méretjelzőket, az egyszerű (XS, S,M,L,XL) méretektől a női konfekcióméretig. Szövött méretjelzőinket tekercsben áruljuk fekete alapon fehér, illetve fehér alapon fekete színben, taft alapon. 1000 db / tekercs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokéves tapasztalattal állunk rendelkezésre egyedi szövött címke készítésében 1.000 db-tól. A kisebb mennyiségeket egyeztetnünk kell a gyárral, de meg szoktuk oldani. A szövött címék sokféle alapanyagból, tetszőleges méretben és színben készülhetnek (panton színszám szükséges, vagy üzletünkben kiválasztható a szín). A szövött címkék átfutási ideje kb 4-5 hét.

 

Fontos!

 

A címkék gyártása során túlgyártás mindig előfordul! A túlgyártás mértéke függ a címke méretétől és a rendelt mennyiségtől. 1000 darab fölötti rendeléseknél 10%-os túlgyártást elfogadottnak tekintünk és tovább szoktuk számlázni. Kisebb címkék esetében és kicsi (pl 100-300-500 db-os) mennyiségeknél ez akár 30-40% vagy még több is lehet. Kérjük megértésüket.

 

Alapanyagok:

 

Taft címke:

A piacon elérhető legkedvezőbb árú címke. Az alapanyag vékony, az alap színt nem szövik, csak a feliratot, a felirat kicsit "pöttyös" az alacsony szövési sűrűség miatt.

 

 

 

 

 

Szatén címke:

Alapvetően vastagabb, mint a taft alapanyag, mert az alap színt is kiszövik. A felirat textúrája kissé pöttyös, mert a szövés sűrűsége továbbra is alacsony.

 

 

 

 

 

Dupla szatén:

A piacon a leginkább elterjedt kivitel, melynek az ár-érték aránya is kiváló. Ezen az alapanyagon már a kicsi (2.5mm - 3mm magas) feliratok is jól olvashatóak és a grafikai elemek is szépen megjelennek. Az alap szín és a felirat is sűrűbb szövésű.

 

 

 

 

Tripla szatén:

A piacon elérhető legszebb kivitelű címkék ebből az alapanyagból készülnek. A tripla szatén alapanyag speciális, vékony cérnával készül (ezért a színválaszték is kisebb, panton színszám alapján a legközelebbi színt választja a gyár) a legsimább hatás éléréséért. Sűrűbben van szőve, mint a dupla szatén címke. A logó nem minden esetben mutat szebben egy tripla szövés esetén, ez nagyban függ a grafikától, viszont a címke felülete puhább, a címke maga kicsit tömörebb.

 

 

 

 

 

Kivitel:

Hővágott kivitel:

A címkét hővágással darabolják. Mivel a címkék alapanyaga poliészter, azért a hővágás hatására a címke széle enyhén megkeményedik. Akiket ez nagyon zavar, annak javasoljuk, hogy kérjék az ULTRAHANGOS vágást. Ez pár forinttal megemeli a címke árát, de akinek ez kiemelkedően fontos, annak is létezik megoldás.

 

 

 

 

 

Visszahajtott kivitel:

Nyaki címkének szoktuk ajánlani, mivel a két oldalsó szélét a címke alá hajtják. Ennek hatására a címke széle sokkal puhább, kevésbé irritálja a viselő bőrét. 1000 darabtól hajtják be a szélét a címkéknek, a kisebb rendeléseknél csak a hővágás vagy az ultrahangos darabolás kérhető.

 

 

 

 

Félbehajtott kivitel:

A címke a felénél félbe van hajtva. Általában zsebcímkénél, oldalcímkénél alkalmazott hajtási módszer. Nagyon fontos a grafika kialakításánál eldönteni, hogy a felirat a hajtás felé, vagy a címke széle felé nézzen. Mindkét oldalt ellenőrizni kell, hogy a felhasználásnak megfelelő legyen! Gyártás szempontjából mindenhogyan el lehet készíteni.

 

 

 

 

 

Lézervágott kivitel:

Bármilyen formát igény szerint megvalósítunk. Általában a karjelzéseket, jelvényeket, felvarrókat szokták így vágni.

 

Üzletünk:

1037 Budapest

Fehérítőgyár utca 2.

 

+36 1 237 05 85,

+36 30 656 56 63

Nyitva tartás: H-P 8-16

 

 

Provaznikné Farkas Zsuzsanna petne@hungarogomb.hu dio@hungarogomb.hu

 

Rábel Mónika - Címkék időpontegyeztetés szükséges! +36 30 715 89 06 info@hungarogomb.hu